googleads
Fri fragt over kr 7500 ,-
Danbo Møbler Kolding

Prøv vores stole hjemme på din adresse

Leder du efter en ny stol, men har du måske svært ved at træffe en beslutning på grund af begrænsede muligheder for at prøve den først? Så er stolebussen den perfekte løsningen for dig!

Vælg dine favoritstole som du ønsker at afprøve

Vælg først din drømmestol, som vi skal besøge dig med. Så laver vi en prøveopsætning hjemme hos dig.

Vi kontakter dig og aftaler tidspunkt for vores besøg

Efter du har udvalgt din ønskede stol, vil vi kontakte dig for at bestemme et tidspunkt, hvor vores stolebus vil besøge dig, så du kan teste stolen i dit eget hjem på en behagelig og bekvem måde, på det tidspunkt der passer dig bedst.

Stolebussen kører
ud til dig

Vores stolebus vil bringe den valgte stol ud til dig. Vi tager naturligvis os af at bære stolen ind og ud af dit hjem, så du kan have fokus på at nyde stolen i fred og ro.

Stemnings billede

Vi hjælper dig med at finde den perfekte stol

Med vores fagkyndige rådgivning og support hele vejen igennem, kan du være sikker på at finde den perfekte stol til dit hjem. Hvis du har brug for hjælp undervejs, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig i den rette retning. Lad os hjælpe dig med at realisere drømmen om den perfekte stol!

Vores stolebus kan have disse stole med ud til dig

 

Bestil stolebussen

76 30 10 12

Stolebussen

Hvad er vores stolebus service?

Vores stolebus er en service, som vi tilbyder til alle vores kunder indenfor 50 km fra vores møbelhus i Kolding. Ved hjælp af stolebussen kan du få en personlig stoleprøvning hjemme hos dig, så du kan se, om stolen passer til dit behov og din stil.

Stolebussen kommer ud til dig, så du behøver slet ikke tage ud og besøge møbelhuset. Det betyder, at alle har mulighed for at få den personlige service, som vores møbelhus tilbyder, bare hjemme i egen stue.

Vi tilbyder en service, som gør, at alle, især ældre og handicappede der ikke har muligheden for at besøge vores møbelhus, nu kan få samme service i deres eget hjem.

Bliv mødt og guidet af vores eksperter

Vores team af kompetente og imødekommende medarbejdere, står til din rådighed og vil assistere dig i at finde den perfekte stol. Vi mener, at god service betyder noget og det er derfor, vi har oprettet Stolebussen; en nemmere og mere personlig måde at handle stole på.

Vi står altså klar til at guide dig gennem hele processen og sørge for, at du finder den perfekte stol til netop dit behov. Vi har mange års erfaring og ekspertise og vi ønsker at dele dette med dig. Vores eksperter vil lytte til dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den ideelle stol til dit hjem.

Gode overvejelser inden du vælger din stol

At vælge den rette stol er en vigtig beslutning og det er vigtigt, at du har overvejet alle dine behov og krav. Vi har samlet nogle gode overvejelser nedenfor, som du bør have med i dit valg:

  • Hvilket formål skal stolen tjene? Er det til afslapning og lure eller som din primære stol?
  • Har du brug for ekstra funktioner som fodskammel (manuel eller eldrevet)?
  • Hvilken type stol passer bedst til dine behov - lænestole, swing lænestole, otiumstole eller hvilestole med og uden skammel?
  • Er det nødvendigt med en elektrisk fodskammel?


Vi kan hjælpe dig med at finde den rette stol, der passer til dine behov. Vi har et stort udvalg af stole, deriblandt lænestole, swing lænestole, otiumstole og hvilestole med og uden skammel. Derudover har vi også stole med elektrisk fodskammel og batteri.

Hvis du har brug for vejledning eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte os. Når du har fundet den rette stol til dig, sørger vi for at bringe den direkte hjem til dig.

Beskrivelse

Henter...