googleads
Fri fragt over kr 7500 ,-
Danbo Møbler Kolding

Gode råd til vedligeholdelse af møbler

Vedligeholdelse af dine møbler er afgørende for at bevare deres skønhed og funktionalitet over tid. Uanset hvilken type møbler du har, er der nogle grundlæggende retningslinjer, der kan hjælpe dig med at forlænge deres levetid og sikre, at de forbliver smukke og velholdte.


 
 
 

Vedligeholdelse af møbler

I brochuren på siden her finder du et væld af gode råd og retningslinjer, du kan følge, når du har købt et nyt møbel. Hvad enten det er en sofa med en bestemt slags stof, eller en reol i en bestemt type træ, så finder du gode råd i brochuren her.

Her finder du råd til, hvordan du kan behandle møblerne lige så snart, du har købt dem. Der er også gode råd til, hvordan de forskellige materialer vedligeholdes, således du kan få glæde og gavn af dit møbel så mange år som muligt, mens det stadig ser rigtig pænt ud.

Lige meget hvilket slags møbel, du har købt, finder du her gode råd og vejledning til at passe på dit nye møbel. Om dit nyindkøbte møbel er med oliebehandlede overflader, er ubehandlet, er i hør, uld eller læder, så finder du tips og tricks her.
 

Kontakt Danbo


Finder du ikke svar på lige præcis den undren eller det spørgsmål, du måtte stå med, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til en af vores butikker på telefon eller mail - ellers kan du også altid svinge forbi din lokale Danbo-butik, hvor vi har store mængder viden om alle de møbler, vi forhandler.

Vedligeholdelsesfolderen på siden her er fra Dansk Detail, som Danbo-kæden er stolt medlem af.
Beskrivelse

Henter...