googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
Lige nu -20%
Rusty Plankebord 110 x 220 cm.
Flot rustikt plankebord med masser af muligheder. Vælg mellem flere størrelse og trævariationer. Pris eksempel: 110 x 220 cm. røget eg. Fås i flere behandlinger: Eg ubehandlet Eg sæbe Eg olie Eg hvidolie Eg lak
TILBUD: 9.655,00
Fåes i flere størrelser
Natur Plankebord 100 x 230 cm.
Imponerende flot plankebord med sorte trapez ben. Bordpladen er 40 mm. massiv bordplade i hvidolieret egetræ. Mål: 100 x 230 cm.
TILBUD: 13.999,00

Plankeborde i massiv eg og ask

Plankeborde er for alvor blevet populære som spiseborde hos danskerne, og det er muligt at få flotte, men billige plankeborde. Både et massivt plankebord og egetræ plankebord er flot og dekorativt at have stående i hjemmet. Er du på udkig efter et godt, men samtidig billig plankebord i god kvalitet? Så har vi hos Danbo Møbler et spændende udvalg af billige plankeborde, fx plankeborde eg, ask og akacietræ og et massiv plankebord.
 

Plankebord i massiv eg med mange muligheder

Et massivt plankebord med planker i massivt træ vil have gode tilpasningsmuligheder, hvis du senere ønsker at forny dit plankebord i egetræ med et nuanceskift i forbindelse med oliering af træet. Opstår der brugstegn i plankeborde og i det massive træ, som hakker og ridser, kan de fjernes fra dit egetræ plankebord ved hjælp af slibning. Med den rette vedligeholdelse har du et smukt og rustikt plankebord, som du vil kunne have stor glæde af resten af livet. Plankebordene fås i forskellige trævariationer, fx plankebord i eg, og med forskellige ben.

Hos Danbo Møbler tilbyder vi et bredt udvalg af plankebordene i forskellige materialet og størrelser. Du har dermed rig mulighed for at finde et plankebord, der passer til dine ønsker og matcher din indretning. 
 

Plankeborde er holdbare og solide

Med et plankebord får du et bord, der er helt unikt, og som med tidens brug blot vil blive endnu smukkere at have stående i hjemmet. Det rustikke bord og det solide træhåndværk matcher den nordiske stil og passer godt ind hos de fleste. Hvad enten det er i køkkenet eller spisestuen, vil det enkle og tidløse møbel klæde det moderne hjem. Samtidig får du et solidt og holdbart møbel i en høj kvalitet.
 

Køb plankebord i dit lokale møbelhus

Danbo Møbler har møbelhuse i Aarhus, Esbjerg, Hasselager, Kolding, Nykøbing Mors, Ærø, Brovst, Farsø, Horsens, Lem og Sønderborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller kig forbi din lokale møbelhandler. Vores landsdækkende kæde har solgt møbler siden 1961, og vores erfarne og faguddannede medarbejdere står klar i butikken til at hjælpe dig. Personalet kan også vejlede dig i, hvordan du vedligeholder dit nye møbel.

Kontakt

Danbo Møbler Kolding
Mønten 3
​6000 Kolding

Telefon: 76301012

Åbningstider

Mandag         kl. 10.00 til kl. 18.00
Tirs - Tors     kl. 10.00 til kl. 17.30
Fredag           kl. 10.00 til kl. 18.00
Lørdag          kl. 10.00 til kl. 15.00
Søndag*        1. Søndag hver måned
                       kl. 11.00-15.00
Lukket Helligdage

Kort

 

Send spørgsmål