googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
Applaus hvilestol
Lænestol fra Farstup Furniture. Dansk produceret.
7.200,00
Farstrup Applaus hvilestol med skammel
Lænestol fra Farstrup Furniture. Dansk produceret.
9.195,00
Farstrup Plus 5920
Farstrup lænestol model Plus med rund ryg. Klassisk stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort.
10.960,00
Farstrup Plus 5900
Farstrup lænestol model Plus. Flot stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Stilrent design.
11.260,00
Farstrup 7900
Farstrup lænestol model Edge. Enkel stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Nyt elegant stel i eg hvidolieret. Stilrent design.
11.260,00
Farstrup Plus 5910
Farstrup lænestol model Plus med lille ryg. Flot stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Stilrent design.
11.260,00
Farstrup Casa 5197
Farstrup lænestol model Casa. Klassisk model med god siddekomfort og lændestøtte.
12.515,00
Farstrup Scala 6411
Farstrup lænestol model Scala. Enkel stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Stilrent design.
12.525,00
Farstrup Cantate 6000
Farstrup lænestol model Cantate med fast nakkestøtte. Lækker stol med rigtig god siddekomfort.
13.140,00
Farstrup 7910 hvilestol i læder
Lænestol fra Farstrup furniture. Dansk produceret.
13.595,00
Farstrup Cantate Hvilestol i stof
Lænestol fra Farstrup Furniture. Dansk produceret.
13.900,00
Farstrup Cantate 6010
Farstrup lænestol model Cantate med løs nakkestøtte. Lækker stol med rigtig god siddekomfort. Flot design.
14.445,00
Farstrup Cantate Hvilestol i læder
Lænestol fra Farstrup Furniture. Dansk produceret.
15.265,00
Farstrup Plus 5980
Farstrup drejestol model Plus. Flot stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Stilrent design.
15.550,00
Farstrup Cantate hvilestol i læder
Lænestol fra Farstrup Furniture. Dansk produceret.
16.675,00
Farstrup Plus 5060
Farstrup lænestol model Plus med lang fodhviler. Flot stol med mange muligheder og rigtig god siddekomfort. Stilrent design.
17.110,00
Kun online
Farstrup Munin
Lækker designet lænestol med vippefunktion
27.545,00
Farstrup Plus Multistol 5040 - Hurtig levering
Farstrup Multistol model Plus med fodhviler. Praktisk stol med elektrisk ryg og fodhviler samt stå op funktion. Leveres indenfor få arbejdsdage.
TILBUD: 29.995,00
Farstrup Plus multistol 5930
Hvilestol fra Farstrup Furniture. Dansk produceret.
32.100,00
Farstrup Plus 5040
Farstrup Multistol model Plus med fodhviler. Praktisk stol med elektrisk ryg og fodhviler samt stå op funktion.
32.660,00

Farstrup

Farstrup møbler – sofaer, hvilestole, otiumstole m.m.

Stort udvalg af flot og funktionelt design

Danbo er blandt Danmarks førende Farstrup stole forhandlere, og vores priser er sat, så de matcher kvaliteten på møblerne, men også på et niveau, hvor alle kan være med. Vi fører bl.a. alle de populære Farstrup møbler som borde, lænestole og sofaer fra serierne Farstrup Comfort, Care og Classic med de flotte modeller CASA, Jupiter, Duet, Applaus, Cantate, Plus og Scala.
 

Farstrup borde, sofaer, hvilestole og meget andet

En sofa er ikke bare en sofa, og et bord er ikke bare et bord. Ligesom vi mennesker er forskellige, er vores smag og stil det også, og derfor kan det også være sin sag at finde de helt rigtige møbler til sit hjem. Skal sofaen være blød eller hård? Skal lænestolen være hvid eller sort? Skal bordet være eg eller ask? Med en Farstrup sofa, hvilestol, otiumstol eller et hvilket helst andet møbel fra det populære mærke er du garanteret tårnhøj kvalitet og lang holdbarhed – og så er det bare et spørgsmål om at finde den model, der passer bedst til dig og dit hjem.

Farstrup Care, Classic og Comfort til gode priser

Fælles for de tre serier er den gode kvalitet og den lange holdbarhed, og komforten er ligeledes i top over hele linjen af modeller, der tæller Scala, Plus, Cantate, Applaus, Duet, Jupiter og CASA. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige serier og om, hvad der er karakteristiske for de tre designlinjer. 
 

Classic – smukke klassikere

Classic-serien er en relancering af en række af de gamle møbelklassikere, og du finder også et nyt sortiment af smukke sofa- og spiseborde. No. 210r, pindestolen, gyngestolen og ikke mindst den klassiske armstol er med på listen over Classic-møbler, der vil passe perfekt ind i et hjem med simpel og stilfuld indretning. Her har du at gøre med solidt håndværk og gode råvarer, der tilsammen giver dig elegante møbler i en enkel stil.

Comfort – særlig god komfort

Comfort-serien byder på smukke møbler i et let og elegant design. Som navnet antyder, er siddekomforten i fokus i denne serie, og de flotte møbler er ikke kun en fryd for øjet men også for kroppen. Der er mange forskellige mulighede for at vælge lige præcis den farve træ, du gerne vil have, den rette polstring og den helt perfekte farve. For den ultimative komfort har mange af eksempelvis hvilestolene også mulighed for individuel tilpasning af bl.a. siddehøjden.
 

Care – ekstra god støtte

Care-serien er udviklet med henblik på at skabe funktionelle og komfortable møbler til mennesker med brug for ekstra støtte. Her finder du funktionsstole, multiborde og tilbehør, der gør det lettere eksempelvis for ældre mennesker at være og have det godt i hjemmet. Funktionsstolene giver god støtte og er nemmere at sætte sig i og rejse sig fra end mange andre stole, og nakkepuder og fodhvilere gør dem endnu mere behagelige at sidde i. De smarte multiborde med hjul gør det nemt at køre dem rundt i rummet.

Bredt sortiment med mange muligheder

Tag et kig i vores sortiment og find den perfekte Farstrup otiumstol eller hvilestol - indenfor kategorien lænestole, hvilestole og otiumstole er der mange muligheder, og helt sikkert også en stol, en sofa eller et bord, der passer til dine behov. Er det et andet møbel, du er på udkig efter, så tag endelig fat i os og lad os hjælpe dig med at finde det, du leder efter.
 

Velbehag i hverdagen med en Farstrup sofa eller hvilestol 

Farstrup lænestole og stole har priser, der giver mulighed for at tilføre lidt ekstra velbehag og komfort til hverdagen uden at skulle grave alt for dybt i lommerne. Der findes naturligvis mange billigere hvilestole på markedet, men med et møbel fra en af serierne Farstrup Classic, Care eller Comfort er priser ikke det eneste parameter, du bør bedømme ud fra – for her ved du, at du får den allerbedste kvalitet og en rigtig god holdbarhed.

Kompetent vejledning

Som en af landets førende Farstrup stole forhandlere har vi borde, sofaer og otiumstole i mange forskellige modeller. Med vores brede sortiment af møbler og vores mange års erfaring med møbler er vi hos Danbo altid klar til at vejlede dig, når du skal finde den helt rigtige sofa, det perfekte bord eller den fantastiske stol, du går og drømmer om. Vi hjælper dig gerne med at finde de perfekte møbler til hjemmet og med at finde frem til det, der passer bedst til din stil.
 

Mere end blot møbler

Farstrup stole forhandlere med den helt rigtige sofa, hvilestol eller andre møbler kan du finde flere steder, men hos Danbo får du ikke kun en forhandler. Du får også mulighed for at få kompetent vejledning fra vores dygtige medarbejdere, der alle har mange års erfaring fra møbelbranchen og kender produkterne godt. Herudover går vi i alle Danbo butikkerne meget op i at give vores kunder en god oplevelse og få dem til at føle sig velkomne i butikken. Du er derfor meget velkommen til at kigge ind forbi, hvis du er interesseret i at se nærmere på varerne. Vi fører bl.a. modellerne Jupiter, CASA, Duet, Plus, Scala, Cantate og Applaus.

Butikker i hele Jylland og på Fyn

Danbo har møbelbutikker fordelt ud over hele Jylland og Fyn. På den måde er der aldrig langt til den lokale Danbo forretning og til den næste store møbeloplevelse. Hvad end du allerede har udset dig din kommende sofa eller om du har brug for inspiration og vejledning for at kunne bestemme dig for, hvad der vil passe bedst til dig, din stil og dine behov, så er du altid meget velkommen til at kigge forbi.

Kontakt

Danbo Møbler Kolding
Mønten 3
​6000 Kolding

Telefon: 76301012

Åbningstider

Mandag         kl. 10.00 til kl. 18.00
Tirs - Tors     kl. 10.00 til kl. 17.30
Fredag           kl. 10.00 til kl. 18.00
Lørdag          kl. 10.00 til kl. 15.00
Søndag*        1. Søndag hver måned
                       kl. 11.00-15.00
Lukket Helligdage

Kort

 

Send spørgsmål